Houtgestookte cv-installaties

 

Brouwers Installaties en Dakwerken is op dit gebied een pionier binnen Nederland. Wij hebben in 2004 een houtgestookte cv ketel geplaats voor ons eigen pand. Hieruit is een vraag gekomen van de ketelfabrikant om dealer te worden van de Benelux. Dit hebben wij geaccepteerd. Hieruit is een nieuwe B.V. onstaan, namelijk Bio Energie Nederland. Voor meer technische informatie over houtgestookte cv installaties kunt u klikken op een van de onderstaande afbeeldingen of de site bezoeken van Bio Energie Nederland: www.bioenergieopmaat.nl.

Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken op afspraak. Wij zullen u dan met alle plezier onze eigen installatie tonen. Zo kunt u zich het beste voorstellen wat een houtgestookte installatie inhoudt.

 

    

   

druppelendekraan

 
TEKST

 

Centrale_Verwarming

   
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-71816949-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');